Selektor našeg nacionalnog tima pred duel sa Bjelorusijom

Marković: Nećemo ništa skrivati protiv Bjelorusije

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine završila je grupnu fazu takmičenja na Svjetskom prvenstvu u Kataru kao petoplasirana reprezentacija. 

Naš najbolji tim igrat će još dvije utakmice u okviru President Cupa. Izabranici Dragana Markovića sutra će igrati duel sa Bjelorusijom. Ukoliko naš tim ostvari trijumf igrat će protiv boljeg iz duela Rusija - Češka. 

"Sigurno da nam je teško palo sve ovo što se izdešavalo. Nije bilo lako doći do igrača, do njihovih glava, ponovo da se to motiviše i protiv Hrvatske je to bilo očigledno. Ali dobro, život ide dalje, moramo se pripremati za naredno prvenstvo i sigurno odigrati ovaj President Cup na nivou na kojem smo igrali ove utakmice i da pokušam da pobijedimo u oba susreta," 

"Nema se tu šta skrivati, sigurno je da su i oni pogođeni ne odlaskom dalje. I oni su psihički potonuli, sve te ekipe u President Cupu su odigrale dobar turnir, mislim prije svega na Bjelorusiju, Rusiju i Češku. Isto kao i mi, s tim da kod nas ima i doza povrijeđenosti, jer nismo sportski ispali, ali dobro, nećemo kukati i plakati," kaže Marković. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.