Nikola Ivanović doživio lakši potres mozga

U duelu protiv Borca

Nikola Ivanović doživio lakši potres mozga

M. Maksimović

Rukometaš Zrinjskog Nikola Ivanović u prvoj minuti nedavne utakmice protiv Borca u Banja Luci, nakon grubog starta igrača Đorđa Čelića, zadobio je jači udarac u predjelu glave.

 Desetak minuta nakon udarca zatražio je ljekarsku pomoć zbog glavobolje, nakon čega je upućen na pretrage u bolnicu.

Mladi rukometaš zadržan je na posmatranjima u Centru za urgentnu medicinu u Banja Luci gdje mu je na Odjelu neurologije utvrđen  blagi potres mozga.

Jučer je pušten na kućnu njegu i daljnje pretrage koje će biti obavljene u SBK Mostar, potvrđeno je iz Uprave HMRK Zrinjski. Ivanović  se, s dijelom Uprave kuba koja je ostala s njim u Banja Luci, jučer vratio u Mostar.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi