Osvojite ulaznice i bodrite Studente u eliti

Dijelimo 20 od 50 ulaznica

Osvojite ulaznice i bodrite Studente u eliti

E. Škorić

Rukometaši Bosna BH Gasa u subotu će krenuti još jednu avanturu u Ligi prvaka. Studenti će ugostiti Kadetten, a tom prilikom SportSport.ba, u saradnji s našim prvakom, nagrađuje svoje čitatelje sa 50 ulaznica.

U prvoj rundi nagradne igre dijelimo 20 ulaznica, a da biste osvojili jednu potrebno je da tačno odgovorite na naše nagradno pitanje, koje glasi:

Ko je novi kapiten RK Bosna BH Gas?

Odgovore koje smatrate tačnima šaljite na već dobro poznat zid naše Facebook grupe.

Imena sretnih dobitnika objavit ćemo sutra (četvrtak) ujutro, a ulaznice se mogu podići u prostorijama redakcije SportSport.ba, u ulici Alipašina 19, najkasnije do petka u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.