Panić: Trebali bismo bez većih problema savladati Kakanj

Trener Sloge jasan

Panić: Trebali bismo bez većih problema savladati Kakanj

D. Rakanović

Rukometaši Sloge iz Doboja će u drugom kolu Premijer lige dočekati ekipu Kaknja. 

Trener Sloge Danko Panić je istakao da samo pobjeda dolazi u obzir u ovoj utakmici. 

"Nakon neočekivanog kiksa u Istočnom Sarajevu protiv Slavije na startu prvenstva u utakmici protiv Kaknja nam samo pobjeda dolazi u obzir ako želimo da ispunimo cilj za ovu sezonu, a to je plasman u sredinu tabele", rekao je za SportSport.ba Panić.

Kakanj je u prvom kolu na domaćem parketu poražen od Konjuha rezultatom 34:27, ali je Panić istakao da taj rezultat ne predstavlja realnu sliku. 

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

"Ne smijemo podcijeniti ekipu Kaknja. Oni su protiv Konjuh sa dobro držali veći dio utakmice, ali za desetak minuta napravili pet-šest tehničkih grešaka koje je Konjuh iskoristio i prelomio utakmicu. Moramo odigrati maksimalno angažovano od prve do posljednje minute, ne smije biti opuštanja. Igramo na domaćem terenu i mislim da bi uz pomoć naših navijača popularnih Vojvoda trebali bez većih problema dobiti ovu utakmicu", rekao je Panić i dodao da obje ekipe imaju problem sa brojem igrača u rotaciji. 

Utakmica između Sloge i Kaknja na igra se u subotu od 19 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi