RK Prijedor pojačanja pronašao u Zvezdi i Slobodi

Stigle dvije nove akvzicije

RK Prijedor pojačanja pronašao u Zvezdi i Slobodi

D. Vejo

Rukometni klub Prijedor radi punom parom ove zime na dovođenju novih imena.

U grad na Sani, danas su stigla dva pojačanja. Riječ je o bivšem kapitenu beogradske Crvene zvezde Darku Todoroviću, te Valentinu Vilušiću koji je branio boje tuzlanske Slobode.

Do sada, Prijedorčani su doveli tri nove akvizicije, a prije pomenutog dvojca u redove Prijedora stigao je Darko Dragović koji je svojevremeno branio boje Hercegovine.

Rukometaši Prijedora nisu se proslavili tokom prvog dijela sezone. Naime, oni su završili na tek 12. poziciji na tabeli sa 13 osvojenih bodova, te se nadaju da uz nova pojačanja mogu pronaći put iz rezultatske krize.

Meč za bodove, Prijedorčani igraju trećeg februara kada gostuju ekipi Bosne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi