Rukometaši Borca iz Travnika dočekuju Iskru iz Bugojna

Rukometaši Borca iz Travnika dočekuju Iskru iz Bugojna

O. Lekić

Prvu domaću utakmicu u 2013. godini RK Borac iz Travnika će odigrati sutra protiv osmoplasirane bugojanske Iskre.

U prošlom kolu Borac je ostao bez boda jer zbog finansijskih poteškoća igrači nisu mogli odigrati utakmicu sa timom iz Stoca.

Vezirski tim trenutno se nalazi na trećoj pozicji sa 23 boda i gol-razlikom od +38, dok su Bugojanci na osmom mjestu sa 16 bodova i -21 gol-razlikom.

Članovi navijačke skupine Gerila uporni su u svom nastojanju da  klub više nikada ne dođe u situaciju da nije u mogućnosti odigrati utakmicu, pa su pozvali sve navijače da podrže klub, navijanjem i finansijski.

Utakmica se igra u nedjelju, 3. marta, u 17 sati.

Okupljanje navijača najavljeno je za 12 sati, ispred Tehničke škole u Travniku. Gerila je već svoje sugrađane pozvala na utakmicu putem lokalnih medija, plakata, ali i putem natpisa “Svi na rukomet”, koji su početkom sedmice istaknuti na mostovima u Školskoj ulici, prenosi Radio TNT Travnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.