Rukometaši Čelika u prijateljskom susretu nadigrali Krivaju

Rukometaši Čelika u prijateljskom susretu nadigrali Krivaju

A. Beganović

U prijateljskom susretu odigranom u Zenici rukometaši Čelika su savladali Krivaju iz Zavidovića (40:29).

U okviru priprema za proljetni dio sezone Čelik i Krivaja su danas odmjerili smage, a na kraju je zasluženo slavio sastav iz Zenice.

Najefikasniji u dresu Čelika bili su Jaškić sa 12, te Kadić sa devet pogodaka, dok su Čičkušić sa dvet, te Avdić i Bašić sa pet pogodaka bili najučinkovitiji kod Krivaje.

Prijateljski susret;

Čelik - Krivaja 40:29 (21:16)

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

ČELIK: Hadžihasić (8 odbrana), Aldin Begagić (1), Mehić (4), Martić (5), Dervenčić (1), Mehinović  (5), Kadić (9), Mujanović, Memić (1), Jaškić (12), Haso Ćosić (2), Tufekčić (6 odbrana, jedan penal), Adnan Begagić, Begović (1), Almedin Ćosić, Zvekić, Oruč, Beganović, Rekanović.

KRIVAJA: Šabanović (9 odbrana), Zilkić, Smajilbegović (2), Bašić (5), Avdić (5), Sinanović (2), Zvekić (4), Fejzić, Alić, Čičkušić (9), Hrvačić (2), Klis, N. Alić, Salimbegović (3 odbrane), Muhić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.