Rukometaši Kozare preko Srpca do šestog trijumfa

Druga liga Republike Srpske

Rukometaši Kozare preko Srpca do šestog trijumfa

D. Vejo

Rukometaši Kozare iz Gradiške danas su u okviru 11. kola Druge lige Republike Srpske bili bolji do ekipe Srpca rezultatom 19:17 (13:10).

Gradiščancu su dobro otvorili meč. Sredinom prvog poluvremena stvorili su prednost od tri gola razlike koju su čuvali do samog kraja prvih 30 minuta.

Nakon odmora, domaćin je ponovo dominirao. Međutim, odbrana je funkcionisala dosta dobro, dok napad, realizacija i nije izgledala baš savršeno. Gosti su iskoristili blagi pad koncentracije Kozare, ali ni to nije bilo dovoljno da preokrenu rezultat. Ova pobjeda, bila je šesta uzastopna za Gradiščance koji su trenutno na drugoj poziciji na tabeli, odmah iza Teslića.

Kozara: Saša Kovačević (13 odbrana plus sedmerac), Luka Andžić, Marko Gagić, Mile Veselinović (5), Darko Potajac (1), Vladimir Barać, Jovan Janković (5), Slavoljub Bjelajac, Aleksandar Gvozden (3), Milan Duvnjak, Dejan Šljivić, Marko Petošević (3), Slaven Matavulj, Dragiša Šarić (1), Nikola Stepanović (1) i Milan Malešević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti