Studenti i SportSport.ba i dalje nagrađuju

Osvojite ulaznicu i pomozite Bosni

Studenti i SportSport.ba i dalje nagrađuju

A. Beganović

U okviru 9. kola Lige prvaka za rukometaše bosanskohercegovački prvak Bosna BH Gas u subotu će sa početkom u 19 sati u Skenderiji snage odmjeriti sa rumunskom ekipom Costanze.

Pobjedom nad rumunskom ekipom izabranici Irfana Smajlagića približili bi se istorijskom uspjehu bh. sporta, plasmanu u osminu finala Lige prvaka.

Studentima će za ostvarenje cilja biti potrebna velika podrška s tribina pa će zbog toga Bosna BH Gas i SportSport.ba i danas najsretnijim posjetiocima našeg portala dodijeljuju 10 ulaznica.

Kako bi ste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovorite na pitanje: Tačan rezultat utakmice u Rumuniji između Constanze i Bosna BH Gasa glasio je?

Odgovore šaljite na zid naše Facebook grupe.

Imena 10 sretnih dobitnika ulaznica biće objavljena sutra u 10 sati, a iste se mogu podići u redakciji SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17 sprat.

Tokom dana organizirat ćemo još jednu nagradnu igru, samo što će ovaj put najsretniji posjetioc načitanijeg sportskog portala u regionu dobiti dres Bosna BH Gasa.

Podsjetimo, do sada su ulaznice dobili: Edin Ahatović, Ermana Memišević, Ale Idrizbegović, Senad Husić, Ilda Hodžić, Hana Avdić, Eldin Šahinović, Irena Radl, Adem Mehičić, Nađa Smajić, Almir Ramić, Emir Hamzabegović, Nejra Tabak, Mario Trojer, Amela Dučić, Kenan Bećirović, Ibro Jelačić, Nihad Crnčalo, Haris Džino, Fatima Dizdarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.