Trivundža: U naredna tri kola tražit ćemo svoje šanse

RK Borac m:tel

Trivundža: U naredna tri kola tražit ćemo svoje šanse

D. Vejo

Rukometaši Borca se okreću novim izazovima nakon što su u 18. kolu SEHA Gazprom lige poraženi od Vardara. 

Banjalučani će u naredna tri kola pozitivan rezultat tražiti kao domaćini protiv Meshkov Bresta, Vojvodine i Nexe.

„Okrećemo se nastavku SEHA lige, poraz kao i svaki boli, ali šta je tu je, idemo u nove pobjede. U naredna tri kola, dočekujemo tim Meshkov Brest, Vojvodinu kao i ekipu Nexe, gdje ćemo pokušati izboriti pozitivan rezultat po nas“, rekao je za SportSport.ba srednji bek banjalučana Srđan Trivundža.

Putovanja su kako kažu, jedan od uzroka loših partija u SEHA ligi. Umor je uzeo danak.

„Mnogo putujemo, što iscrpljujuće djeluje na nas. Ni jedna utakmica nije bila laka. Mislim da uz mnogo truda i rada, imamo kvalitet i možemo tu da napravimo dobar rezultat. Mladi igrači u našem timu marljivo rade što se vidi i po zalaganju na treninzima, te smatram da možemo dosta postići s tim“, dodao je Trivundža.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Rukometaši Borca će već u petak imati priliku za popravni ispit, kada im u dvoranu dolazi ekipa Meshkov Brest. Utakmica počinje od 18. časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi