Đurković: Derventi nije mjesto da traži bodove u Banjaluci

Trener RK Borac pred meč sa Derventom

Đurković: Derventi nije mjesto da traži bodove u Banjaluci

D. Vejo

Rukometaši banjalučkog Borca će u posljednjem, 13. kolu jesenjeg dijela Premijer lige BiH na svom parketu dočekati ekipu Dervente.

Pred ovaj meč, svoja očekivanja rekao je trener Banjalučana.

"Interesovanje je veliko za ovu utakmicu. Posljednja utakmica koju želimo krunisati dobrom igrom i pozitivnim rezultatom. Ovo je drugi derbi u sedam dana, nakon onog susreta sa Vogošćom. Rezultatsko nadigravanje zavisi od mojih igrača. Očekujemo pobjedu. Svi su spremni i svjesni da moramo dati zadnji atom snage. Utakmice ovakvog tipa su nezgodne jer je kraj prvenstva. Plašim se pristupa igri, ponajviše u glavi mojih igrača. Ono što može da nas poremeti je povreda Vukićevića. Nezgodno je doskočio na treningu i povrijedio koljeno. Teško da ćemo moći da računamo na njega sutra. Derventa igra dobro u gostima, ali to im ne treba dozvoliti u Banjaluci", rekao je na današnjoj press konferenciji trener RK Borac, Ratko Đurković.

Utakmica između Borca i Dervente igra se sutra od 18 sati u "Boriku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi