Utvrđen prijedlog Odluke u broju klubova u novoj sezoni

Na sjednici UO-a RS BiH

Utvrđen prijedlog Odluke u broju klubova u novoj sezoni

S. Mlaćo

Na dnevnom redu današnje sjednice Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH našlo se 14 tačaka, a između ostalih utvrđen je prijedlog odluke o broju klubova u Premijer rukometnoj ligi naše zemlje za sezonu 2017/18.

Za SportSport.ba predsjednik RS BiH Amir Zahirović kazao je da će taj broj u novoj sezoni biti 13.

Iako je bilo planirano da se donese odluka o imenovanju selektora ženske reprezentacije BiH to se na kraju desilo, kao ni direktora muške i ženske reprezentacije.

Najviše vremena delegati članovi Upravnog odbora proveli su raspavljajući o imenovanju generalnog sekretara RS BiH, a na kraju je na to mjesto imenovana Šejla Tančica.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti