Visočani krenuli s pripremama, Hurem novi trener
Foto: visoko.co.ba

Visočani krenuli s pripremama, Hurem novi trener

E. Škorić

Rukometaši visočke Bosne počeli su pripreme za drugi dio sezone u Premijer ligi.

Dosta turbulentan bio je prvi dio sezone za rukometaše Bosne, no mladi igrači visočkog kluba nisu se mogli pretjerano ni nadati boljim rezultatima.

Ono što je važno istaći, novi šef stručnog štaba Bosne je Fikret Hurem, a u klub je stigao Kenan Duraković, koji ima samo 22 godine.

"Ne mogu reći da sam baš presretan pristao na dogovor da kao šef struke preuzmem Bosnu u ovako teškoj situaciji, ali mi je svakako čast da mi je to ponuđeno. Neće biti nimalo lako, ali tu smo da radimo i pripremamo se najbolje što možemo. Nismo još uvijek potpuno utanačili plan priprema, pa ne bih sada o tome, ali finansijska situacija nam nalaže rad u Visokom i imamo dovoljno vremena, tako da ćemo se tempirati da do početka budemo maksimalno spremni. Imamo sada tu neke iskusnije igrače, koji će se vjerujem dobro uklopiti i zajedno sa ovim mlađim, ostvariti cil"j, rekao je Fikret Hurem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.