Pivot Hrvatske nakon Brazila

Vori: Naravno da postoji žar, pa zar bih drugačije bio tu?

Rukometna reprezentacija Hrvatske večeras je slavila protiv Brazila u osmini finala Svjetskog prvenstva rezultatom 26:25. 

Hrvatska je teže od očekivanog došla do trijumfa i izborila plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Igor Vori istakao je nakon utakmice da je Brazil izuzetno dobra reprezentacija. 

"Iskreno nismo očekivali da će nas ovoliko namučiti, normalno da nismo očekivali, ali jesmo očekivali jednu tešku utakmicu. Iskreno da kažem pokazali su da su ekipa koja igra svih 60 minuta disciplinovano, imaju i glavu i rep, ne gube konce i svaku tvoju grešku koriste. Nažalost mi njihove greške nismo iskoristili u prvom poluvremenu i vratili smo ih u igru," kaže Vori i dodaje: 

"Nema više laganih protivnika, danas svi igraju rukomet. Da ne postoji žar, ne bih bio ovdje. Sada je žar još veća, nisam osvojio medalju, ne znam koliko dugo već," rekao je Vori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti