Legendarni trener u jednoj HRT-ovoj emisiji

Vujović: Pakovanje ajvara im je bitnije od utakmica Zagreba

E. Škorić

Veszprem stiže u Zagreb, ali vjerovatno ni ova utakmica neće biti na nacionalnoj televiziji, što itekako ljuti trenera Veselina Vujovića.

Proslavljeni rukometaš i iskusni trener je gostovao u emisiji "Stadion" na HRT-u, gdje je govorio o mnogim temama, uglavnom je pričao u nevjerovatnom početku Zagreba u rukometnoj Ligi prvaka.

Na kraju ga je voditelj zatražio da najavi utakmicu s Veszpremom, koja se igra u Zagrebu u subotu.

"Pozivam sve gledatelje da dođu, pošto će možda u tom terminu na televiziji prenositi proizvodnju ajvara, ipak je to sada tema za jesen. Neka ljudi dođu da nam pomognu, pošto vjerovatno neće biti prenosa na televiziji", izjavio je Vujović, jasno naglasivši nezadovoljstvo što na nacionalnoj televiziji nema prenosa utakmica RK Zagreb.

Voditelju je ostalo jedino da naglasi kako sportska redakcija nije ta koja donosi odluke o tome što će se prenositi u nekom terminu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti