Završen turnir "Legende grada Sarajeva"

Prvo mjesto osvojila Selekcija Kantona Sarajevo

Završen turnir "Legende grada Sarajeva"

Selekcija Kantona Sarajevo osvojila je prvo mjesto na Međunarodnom rukometnom turniru "Legende grada Sarajeva" savladavši u finalu RK Nexe Našice.

Međunarodni rukometni turnir "Legende grada Sarajeva" održan je od 15.06. do 17.06.2011. godine, a u finalu Selekcija Kantona Sarajevo bila je bolja od hrvatske ekipe Nexe Našice rezultatom 36:35. Obje ekipe grupnu fazu završile su sa maksimalnih šest bodova.

U utakmici za treće mjesto R.Š. Golić - Šarić bila je bolja od RK Mojkovac sa 27:26, dok je peto mjesto osvojio RK Dinamo Pančevo savladavši RK Bosna BH Gas sa 46:33.

Najbolji igrač turnira je Muhamed Zulfić (Selekcija Kantona Sarajevo), a najbolji golman je Edi Vesligaj (RK Nexe), dok je najbolji strijelac bio Elmir Građan (Selekcija Kantona Sarajevo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.