Ženski kolektiv se želi takmičiti u muškoj konkurenciji!?

Vjerovali ili ne

Ženski kolektiv se želi takmičiti u muškoj konkurenciji!?

U Crnoj Gori bi se uskoro mogle ispisati nove stranice historije sporta.

Ženski Rukometni klub Budućnost iz Podgorice izrazio je želju da se od naredne sezone takmiči u muškoj konkurenciji i to iz razloga što su rukometašice ovog kluba u svojoj konkurenciji jednostavno superiorne, i to već duži niz godina.

"Imamo praksu da treniramo i igramo protiv muških ekipa, a sljedeće sezone bi trebali biti dio lige. Želimo imati kvalitetnije protivnike u domaćem prvenstvu, jer u ženskoj konkurenciji nemamo adekvatne rivale", poručio je predsjednik ŽRK Budućnost Predrag Bošković.

Najuspješniji rukometni kolektiv u regionu bilježi zapaženje i rezultate u evropskim takmičenjima, a Podgoričanke su u prošlosti osvajale i titulu prvaka starog kontinenta.

Ostaje da se vidi kakvu će reakciju ovaj, slobodno možemo reći, neobičan zahtjev prvog čovjeka Budućnosti izazvati kod drugih klubova u Crnoj Gori i da li je prelazak u mušku konkurenciju uopšte izvodiv po propisima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi