Azarenka zbog trudnoće propušta ostatak sezone

Za nju je sezona gotova

Azarenka zbog trudnoće propušta ostatak sezone

Šesta teniserka svijeta Viktorija Azarenka propustit će ostatak sezone.

Bjeloruskinja je trudna i zbog toga neće igrati na turnirima do daljnjeg. Ovu informaciju podijelila je sa svojim fanovima na društvenim mrežama.

"Dok sam se oporavljala od povrede koljena koju sam zadobila u Roland Garrosu, moj mi je doktor javio kako ćemo moj momak i ja postati roditelji krajem ove godine. I dok će mi nedostajati takmičenje u sportu koji volim, uzbuđena sam zbog ovog događaja. Inspiracija su mi tolike snažne sportašice koje su se vratile na vrh nakon rođenja djeteta, pa upravo to i ja planiram", napisala je Azarenka.

Podsjetimo da je ona osvojila dva Grand Slama i to Australian Open 2012. i 2013. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti