Delpo planira povratak naredne godine

Nakon još jedne operacije

Delpo planira povratak naredne godine

Juan Martin Del Potro se vraća na teniske terene tek naredne 2015. godine. Argentinca je mučila povreda ruke zbog koje je bio primoran ići " pod nož".

Na kraju je odlučio nakon konsultacija sa doktorima da pauzira do kraja godine. Argentinac je na početku godine osvojio naslov u Sydneyu, ali je nakon toga uvezao samo tri turnira. U Dubajiu je predao meč nakon čega je uslijedila pauza.

" Oporavak od operacije traje poprilično dugo i neću se vratiti na teren do kraja godine. Moram biti strpljiv. Iz dana u dan osjećam se bolje i odrađujem treninge prema planiranom programu " kaže Juan Martin Del Potro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.