Kyrgios se svađao sa sudijom i prozivao Đokovića

Ponovo u centru pažnje

Kyrgios se svađao sa sudijom i prozivao Đokovića

Australac Nick Kyrgios ponovo je u centru pažnje.

On je u prvom kolu Roland Garrosa danas igrao protiv Italijana Cecchinata i slavio sa 3:0, a zanimljiva situacija desila se u taj brejku prvog seta.

Kyrgios se tada derao na dječaka koji skuplja loptice tražeći od njega da mu da peškir, a nakon toga je dobio opomenu od sudije.

Australac je kasnije prišao sudiji i rekao: 'To je s**nje! A kada je Đoković sklonio ruku sudiji? Tada je sve bilo u redu?".

Podsjetimo da se ta situacija desila na Mastersu u Rimu kada su igrali Novak i Nadal, a Đoković je tada veoma nepromišljeno reagovao prema sudiji Bernardesu.

Mnogi teniseri su nakon tog meča tražili da se Đoković kazni, ali do toga nije došlo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi