Marcelo Rios opet završio u bolnici

Zbog jake glavobolje

Marcelo Rios opet završio u bolnici

Nekadašnji broj jedan, Čileanac Marcelo Rios završio je u bolnici zbog jake glavobolje. Prema prvim informacijama, glavobolja se pojavila usljed sindroma cerebralnog vazospazma.

Još prošle godine, Rios je završio u bolnici zbog oboljenja moždanih krvnih sudova, kasnije je ustanovljeno kako su problemi sa glavoboljom povezane sa lijekovima koje uzima u procesu liječenja cerebralnog vezospazma.

" Marcelo ima probleme kao i prošle godine. U ovom trenutku je najvažnije da se mirno oporavlja" poručio je doktor Arnold Hoppe sa njemačke klinike u Santiagu. Rios je u martu mjesecu 1998. godine postao broj jedan, predhodno je te godine igrao finale Australian Opena što je njegov najveći uspjeh u karijeri. Ukupno je osvojio 18 turnira, u singlu je imao omjer 391–192.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.