"Moji planovi su isključivo vezani za matični klub"

Adnan Šehić, stonoteniser Viteza

"Moji planovi su isključivo vezani za matični klub"

Adnan Šehić je 30-godišnji stonoteniser STK Vitez, te jedan od najboljih igrača u BiH i dugogodišnji reprezentativac naše države. 

On je razgovarao sa našim novinarom i otkrio neke pojedinosti iz kluba nakon završene sezone u Premijer ligi iz koje je njegov matični klub nakon nekoliko vrhunskih sezona ispao, također je govorio i o svojoj karijeri.

"Katastrofalan je osjećaj napustiti društvo najboljih, ali šta je tu je život ide dalje. Činjenica je da je tome uzrok i nedostatak financijskih sredstava, kao i mnogo nekih drugih faktora koji su se urotili protiv nas od početka sezone". 

"Što se tiče mojih planova za budućnost, nadam se da će me prije svega poslužiti zdravlje i da ću nastaviti sa kontinuitetom pružanja dobrih partija za svoj klub u ligi kao i u pojedinačnom dijelu. A moji planovi su isključivo vezani za matični klub u kojem sam i trenutno." izjavio je za SportSport reprezentativac BiH u stonom tenisu Adnan Šehić.

"U sljedećoj sezoni se takmičimo u Prvoj ligi BiH i sigurno je da smo mi tu najveći favoriti. Razlog tome je i ostanak svih igrača od prošle sezone, te plus povratak Rizvanović Admira u svoj matični klub nakon igranja u Belgiji", dodao je na kraju razgovora Šehić.

Još dvije ekipe će od naredne sezone braniti boje STK Vitez, a to su druga muška ekipa koju sačinjavaju igrači iz omladinskog pogona kluba koji će se takmičiti u Trećoj ligi kroz koju će stjecati neophodno iskustvo i koji će sutra biti okosnica i nosioci kluba, te ženska ekipa koja će se takmičiti u Prvoj ligi. 

Vrijedi istaći da svi igrači koji nastupaju za STK Vitez (Prva muška, druga muška i ženska ekipa) su isključivo ponikli iz škole stonog tenisa STK Vitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.