Murray rutinski do trećeg kola, dalje ide i Miloš Raonić

Australian open, drugo kolo

Murray rutinski do trećeg kola, dalje ide i Miloš Raonić

Mečevi drugog kola Autralian Opena igrani su danas u Melbournu, a većina favorita prošla je dalje bez većih problema.

Britanac Andy Murray uradio je to na zaista impresivan način. On je 67. nositelja i domaćeg tenisera Samuela Grotha pobijedio 3:0, po setovima 6:0, 6:4, 6:1. Murray će u trećem kolu igrati protiv Josea Sose.

Prolaz dalje osigurao je i Kanađanin Miloš Raonić koji je slavio sa 3:0 protiv Španca Tommyja Robreda. Iako to rezultat govori, Raonić nije tako lako izašao na kraj sa veteranom iz Španije. Slavio je sa 7:6 (6), 7:6 (5), 7:5.

Dalje ide i Srbin Viktor Troicki koji je slavio protiv Amerikanca Smyczeka sa 3:0. Po setovima je bilo 6:4, 7:6 (5), 7:6 (4). Troicki će u trećem kolu igrati protiv Miloša Raonića.

Kada je u pitanju ženska konkurencija, dvostruka šampionka Viktoria Azarenka bez većih problema prošla je u sljedeće kolo. Ona je sa 2:0 u setovima slavila protiv Crnogorke Danke Kovinić.

Veliko iznenađenje napravila je Njemica Laura Siegemund koja je izbacila 22. nositeljicu Jelenu Janković. Ona je protiv Srbijanke slavila sa 3:6, 7:6 (5), 6:4.

Druga teniserka iz Srbije Ana Ivanović nije imala većih problema da se nađe u trećem kolu. Ona je slavila protiv latvijske teniserke Anastasije Sevastove sa 6:3, 6:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi