Murrayeva djevojka: Eto vam ga, vi je***i Česi

Bonton je umro i u Britaniji

Murrayeva djevojka: Eto vam ga, vi je***i Česi

Andy Murray uspio je izboriti finale Australian Opena nakon što je sa 3:1 u setovima savladao češkog tenisera Tomasa Berdycha.

Čeh je osvojio prvi set i poveo, ali je u nastavku britanski teniser uspio izboriti svoje osmo Grand Slam finale.

Murray je zasluženo izborio plasman i činjenica da mu legendarni Fred Perry sada bježi za samo dva velika finala je svakako za pohvalu, ono što nije za pohvalu su psovke Murrayove vjerenice Kim Sears.

U prvom setu britanska dama je ispalila "eto vam ga, vi je**i Česi", ali očito nije bila svjesna da je upravo u tom trenutku bila u fokusu jedne od kamera, pa je njenu poruku bilo olako pročitati sa usana. Britanskoj dami, ne bi bilo na odmet malo bontona...ipak je tenis gospodski sport ili ipak nije?

OtuFF507lvP

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.