Đoković: Cijenim Stana, moram igrati svoj najbolji tenis
Foto: EPA

Uoči polufinala Australian Opena

Đoković: Cijenim Stana, moram igrati svoj najbolji tenis

A. Beganović

U polufinalu prvog Grand Slama sezone, Australian Opena, sutra ujutro po našem vremenu snage će odmjeriti Novak Đoković i Stanislas Wawrinka.

Novak Đoković u Australiji igra sjajan tenis i prema kladionicama najveći je favorit za osvajanje prvog Grand Slama sezone. U polufinalu ga očekuje duel sa Wawrinskom, kojeg srbijanski teniser jako cijeni.

"Stana jako cijenim i siguran sam da obojica želimo slaviti. Igramo polufinale Grand Slama, s druge strane mreže je sjajan teniser i ukoliko želim slaviti, morat ću igrati svoj najbolji tenis", istakao je Đoković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.