Stepanek: Sve ću razjasniti sa Jankom

Nakon incidenta po završetku meča

Stepanek: Sve ću razjasniti sa Jankom

M. Maksimović

Radek Stepanek je po završetku dvoboja protiv Srbije u četvrtfinalu Svjetske grupe, prokomentarisao incident koji se dogodio tri dana ranije.

Tada je češki teniser po završetku meča sa Tipsarevićem reagovao krajnje nesportski pokazavši srednji prst teniseru iz Srbije.Stepanek je još jednom demantovao da je pokazao srednji prst. Čeh tvrdi kako njegov gest izgleda potpuno drugačije nego što je on pružio ruku Tipsareviću sa srednjim prstom savijenim ka dlanu Tipsarevića.

 

''Bilo je puno emocija, žao mi je što se to dogodilo. Kad se situacija smiri, potražit ću Janka kako bi smo situaciju razjasnili. Rekao sam mu da nema potrebe da vara, ako je on to povezao sa čime je povezao onda se tu više ništa ne može napraviti.Ja nisam imao namjeru da vrijeđam Janka'' kaže Stepanek.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.