Sutra kvalifikacije za Top-12 za kadete

Stoni tenis

Sutra kvalifikacije za Top-12 za kadete

M. Skaka

Sutra, u subotu, u Vitezu će se održati Kvalifikacije za Top-12 za kadete i kadetkinje. Za takmičenje prijavljen je rekordan broj mladih stonotenisera i to 82 kadeta i 44 kadetkinje.

Kod kadeta sa ovih kvalifikacija na Top-12 igrat će 4 najbolje plasirana igrača, a kod kadetkinja 5 najbolje plasiranih, te jedna na poziv selektora ženske reprezentacije BiH.

Sedam kadeta koji ne igraju kvalifikacije su Bušatlić Irhad, Ramezić Alija, Zahirović Kenan, Beširević Dino, Alić Salih, Gutić Edin i Čustović Mirnes.
Kod kadetkinja kvalifikacije neće igrati Hadžiahmetović Emina, Kovač Ajla, Jojić Dajana, Milojica Sanja, Suljkić Emina i Salihović Dženita.

Takmičenje se igra u Srednjoškolskom centru u Vitezu na 8 stolova sa početkom u 10 sati.

U Vitezu je također zakazana redovna sjednica Upravnog odbora Stonoteniskog saveza BiH, gdje će se između ostalog usvojiti sistem takmičenja i kalendar za novu 2009/2010 sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.