Moskovljani divljali u Rimu, stradali redari

Neredi u Vječnom gradu

Moskovljani divljali u Rimu, stradali redari

Roma je sinoć na svom Olimpicu upisala trijumf u prvom kolu Lige prvaka protiv CSKA Moskve rezultatom 5:1 i tako na pravi način obilježila svoj povratak u najjače evropskog klupsko fudbalsko takmičenje. 

Utakmicu su pored sjajne igre Vučice i pet golova u mreži Moskovljana obilježili i neredi, kao i obično kada se evropske utakmice igraju u Vječnom gradu. 

Do nereda je prvo došlo na ulicama Rima, a jedan navijač CSKA Moskve je izboden nožem, ali nije ozbiljno povrijeđen. Nereda je bilo i tokom utakmice kada su se navijači CSKA Moskve sukobili sa redarima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti