Utakmica Boce Juniors prekinuta zbog prevelike buke navijača

Tako je kad se slavi titula

Utakmica Boce Juniors prekinuta zbog prevelike buke navijača

Na posljednjoj utakmici Boce Juniors protiv Uniona dogodilo se nešto što ranije vjerovatno nikada nije viđeno.

Pred završetak utakmice u kojoj je Boca proslavila 32. naslov prvaka Argentine, navijači na krcatoj La Bomboneri su napravili toliku buku da je sudac morao prekinuti meč.

Kako se meč približavao kraju, navijanje na kultnom stadionu bilo je sve glasnije, a u jednom momentu je razina decibela bila toliko jaka da je sudac odlučio nakratko zaustaviti igru.

U tom trenutku su navijači Boce zapjevali još glasnije, ali su ubrzo shvatili da ipak trebaju malo da se stišaju kako bi njihov voljeni klub priveo kraju utakmicu, ali i vrlo uspješnu sezonu.

Ovako je to izgledalo na La Bomboneri.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi