Magla i kiša odgodile takmičenje 12. dana Olimpijade

Pokvarile plan organizatorima

Magla i kiša odgodile takmičenje 12. dana Olimpijade

Zimske olimpijske igre u svom dosadašnjem dijelu odlično su isplanirane ali i organizovane, makar kada je riječ o ljudskom faktoru.

Nakon nekoliko dana u kojima su vladale gotovo ljetne vremenske prilike, a kako naše kolege koje se nalaze u Sočiju kažu da je temperatura nerijetko prelazila preko 20 stepeni Celzijusa, danas je magla potpuno poremetila sve aktivnosti 12. dana Olimpijade. 

Gusta maglom koja se nadvila nad gradom na obali Crnog mora poremetila je planove kako organizatoru, tako i olimpijcima čija su se takmičenja trebala održati tokom današnjeg dana.

Takmičenja u sportovima koji nisu dvoranski, još uvijek čekaju svoje nove termine i satnice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.