Nemojte se naći na nišanu ove italijanske ljepotice

Dorothea Wierer, italijanska biatlonka

Nemojte se naći na nišanu ove italijanske ljepotice

Zima je prošla, a s njom i sezona zimskih sportova. Ipak, to nije razlog da ne upoznate jednu od najljepših evropskihsportistkinja, makar kada je riječ o sportovima na snijegu. Njeno ime je Dorothea Wierer i onda je italijanskabiatlonka.

Ova seksepilna Italijanka ima 25 godina i jedna je od najatraktivnijih sportistkinja u svojoj zemlji, a uz to se može pohvaliti i odličnim rezultatima. Šira sportska javnost je za nju čula kada je postala prva Italijanka koja je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu za mlade, a s istih takmičenja ima još dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

U seniorskoj konkurenciji ima bronzanu medalju s posljednjih Zimskih olimpijskih igra u Sočiju u štafetnoj trci, kao i da ima dvije bronze sa Svjetskih prvenstava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.