Pietilä-Holmner: Nevjerovatno je koliko mi znači ova pobjeda

Nakon pobjede na domaćem terenu

Pietilä-Holmner: Nevjerovatno je koliko mi znači ova pobjeda

Sa svega 0.06 sekundi prednosti u odnosu na trenutno vodeću u generalnom poretku Svjetskog kupa, Slovenku Tinu Maze, švedska skijašica Maria Pietilä-Holmner odnijela je pobjedu u slalomu održanom u Areu.

"Nevjerovatno je koliko mi znači ova pobjeda", kazala je neposredno nakon što ju je izborila Šveđanka Pietilä-Holmner pred domaćom publikom u Areu.

"Dokazala sam sebi da ponovo mogu biti najbolja. Moje samopouzdanje je još na startu bilo veliko i obećala sam sebi da iskoristim ovu šansu. Trudila sam se da uživam, što je svakako dobar znak za mene kako bi dalje znala koje su to ispravne stvari na kojima trebam raditi", kazala je 28-godišnja pobjednica slalomske utrke u okviru Svjetskog kupa održane u subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.