Posjetite Omladinski hotel Feri na Igmanu
Potpuno nov objekat na Velikom polju na Igmanu

Vrhunski ugođaj po studentskim cijenama

Posjetite Omladinski hotel Feri na Igmanu

Sponzorski tekst

Omladinski hotel Feri na Igmanu otvoren je prije mjesec, a već su ga posjetili brojni gosti iz 14 zemalja (Hrvatska, Slovenija, Srbija, Makedonija, Njemačka, Austrija...) Nov objekt, vrijedni radnici, olimpisjki ugođaji... dovoljno za hvalu gostiju i obećanje o ponovnom dolasku.

Cijene smještaja u Omladinskom hotelu Feri se kreću od 40 KM do 75 KM zavisno od vremenskog perioda i vrste usluge.

Hostel_Feri_barPotpuna ugostiteljska ponuda: bar, restoran, roštilj...Ferijalni savez BiH i Omladinski hotel Feri daju posebne pogodnosti i povlastice za djecu i omladinu, sportske klubove, organizovane grupe, NVO, djecu sa posebnim potrebama, imaoce ISIC, EURO < 26 i FSBiH kartica u odnosu na postojeće cijene tokom cijele godine.

Pored brojnih sportskih i rekreativnih sadržaja u danima vikenda za građane Sarajeva i cijele BiH organizujemo bogate kulturno zabavne sadržaje na otvorenom. Položaj objekta omogućava jednostavan pristup skijaškim terenima  - staza za nordijske dicipline dužine 15 kilometara nalazi se uz sam hostel (u ljetnjem periodu biciklistička ili rolling staza), skijaška skakaonica na obližnjem Malom polju, a tereni za alpsko skijanje na Bjelašnici.

Hostel_fer_lobiLobi Omladinskom hotela Feri omiljeno je mjesto za večernja druženja nakon dana provedenog na snijeguU blizini su i prirodne i historijske atrakcije kao što su meteorološki opservatorij na vrhu Bjelašnije, planinarska Josipova staza, vrelo Hrustemovac, slap na izvoru rijeke Bijele u selu Ledići, srednjevjekovna nekropola stećaka u selu Šabići, autohtona etnosela Šabići, Umoljani i Lukomir, kanjon rijeke Rakitnice, gorska jezera na planini Treskavici i drugo.

Hostel_Feri_izvana

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.