Vonn: Možda je moglo i bolje, ali zadovoljna sam

Vratila se Lindsey Vonn

Vonn: Možda je moglo i bolje, ali zadovoljna sam

Lindsey Vonn je prvi ženski spust sezone u kanadskom Lake Louiseu završila na osmom mjestu sa zaostatkom od 85 stotinki sekunde za pobjednicom.

Solidan rezultat s obzirom da Amerikanke dugo nije bilo na stazi. Prvo zbog povrede potkoljenice, kasnije i ligamenata koljena.

"Možda sam mogla i bolje, ali moram biti zadovoljna, jer ipak ovo je prva utrka sezone, prva nakon dugo vremena. Mnogo sam očekivala od povratka, planirala sam plasman među pet najboljih, ali isto tako sam ostavila prostor da vidim koliko mogu u ovom trenutku", rekla je nakon utrke Vonn.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.