Jedan od najvećih kečera svih vremena ima neobičnu fobiju

Izgledao neustrašivo, ali...

Jedan od najvećih kečera svih vremena ima neobičnu fobiju

M. Šljivak

Jedan od najvećih kečera svih vremena Mark William Calaway, poznatiji kao The Undertaker, ima neobičnu fobiju.

Iako se ovaj 208 centimetara visoki div predstavlja kao neustrašiv, The Undertaker se, vjerovali ili ne, plaši krastavaca.

Da, dobro ste čuli. Neustrašivi kečer ne može da podnese krastavce i čim ih ugleda bude mu loše.

Ovu vijesti je još 2013. godine neposredno pred smrt potvrdio dugogodišnji menadžer Paul Bearer.

"Ne može da podnese krastavce. Viđao sam ga kako povraća po kući jer je vidio krastavac. Vjerovatno se radi o nekoj traumi iz djetinjstva. Vjerovatno ga je majka tjera da ih jede kada to nije želio. Jednostavno ih mrzi", rekao je tada Bearer.

Ovaj menadžer je godinama sarađivao sa Calawayom u WWE ringu i pored njega je izgradio veliku karijeru. Preminuo je 2013. godine, a njegove riječi su se u javnosti pojavile godinama kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi