10 klubova koji bi na ljeto mogli ostati bez najvećih igrača

10 klubova koji bi na ljeto mogli ostati bez najvećih igrača

Tottenham - Harry Keane

A. Haznadarević

Čini se da bi ovo ljeto moglo donijeti jako turbulentan prelazni rok u kom bi brojne zvijezde mogle promijeniti klubove. Ne dešava se toliko često da neke od najvećih zvijezda fudbala nemaju siguran status u svojim klubovima, pa glasine o njihovoj eventualnoj promjeni dresova znatno dobijaju na težini i ozbiljnosti. Iako su sve te stvari daleko od realizacije, stavovi čelnika klubova i navijača, te ogromni novci koji bi mogli biti zarađeni, sljedećih 10 klubova bi moglo odvojiti od njihovih velikih zvijezda.

Momak koji je u Tottenhamu nastavio tamo gdje je stao Gareth Bale, i koji je ove sezone zadužen za postizanje ogromnog broja fenomenalnih golova, privukao je pažnju većih i bogatijih klubova koji ga žele u svojim redovima. Zasigurno će na White Hart Lane stići brojne ponude, pa ostaje pitanje da li će Levy i ostatak čelništva kluba ostati imuni na velike cifre.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.