Adriano tvrdi da zna ishod utakmice Argentina - Francuska, prikazao i listić s uplatom od 1600 eura
Adriano uplatio 1600 eura na utakmicu Argentina - Francuska, nada se dobitku...

Uvjeren je

Adriano tvrdi da zna ishod utakmice Argentina - Francuska, prikazao i listić s uplatom od 1600 eura

Edmir Škorić

Bivši brazilski napadač kaže da će dvoboj između Argentine i Francuske biti odlučen na jedanaesterce jer vjeruej da je pritisak ogroman.

Adriano će poput svih drugih ljubitelja nogometa danas pratiti finale Svjetskog prvenstva u Kataru u kojem se sastaju Argentina i Francuska.

Nije poznato za koga nekadašnji reprezentativac Brazila navija, ali je uvjeren da će biti velika borba i da se pobjednik neće tek tako lako odlučiti.

"Mislim da će sutra biti neriješeno i da će ići na penale. To ni konj ne može podnijeti”, napisao je na Instagramu.

Zanimljivo je da je uložio 1600 eura na to da će biti neriješeno.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmRlv4aLVPK/?utm_source=ig_embed&ig_rid=34cd0cd1-9c9a-40cb-a1bb-386ee69844ce[/instagram]

I zaista, svi mi neutralni posmatrači teško da možemo znati ishod velikog spektakla. Jedno je sigurno, niko ni u jednom momentu neće odustati od svog sna. Lionel Messi s jedne strane želi da pri kraju karijere osvoji trofej koji mu nedostaje, a s druge strane Kylian Mbappe želi svima dokazati da je već sada najbolji.

Obje reprezentacije imaju po dva osvojena naslova svjetskog prvaka, no Argentinci na taj čekaju još od 1986. godine, dok je Francuska prije samo četiri godine došla do trofeja i ona je u Kataru aktuelni branitelj naslova.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Finale Svjetskog prvenstva i sami možete prognozirati na sajtu kladionice Volcanobet. Ponuda za današnji meč se nalazi OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi