Detalj koji je zgrozio mnoge: Zna se šta je Ronaldo izvadio iz šorca tokom utakmice i pojeo

Video koji je hit na Twitteru

Detalj koji je zgrozio mnoge: Zna se šta je Ronaldo izvadio iz šorca tokom utakmice i pojeo

E. Čaušević

Cristiano Ronaldo sinoć je uspio da ostvari još jedan nevjerovatan rekord jer je postao prvi fudbaler u historiji koji je zabio gol na čak pet Svjetskih prvenstava, ali svi pričaju o jednom detalju sa sinoćnje utakmice protiv Gane kada je u jednom trenutku izvadio nešto iz šorca i pojeo.

Portugalci su sinoć uz dosta muke uspjeli da pobijede Ganu na startu Svjetskog prvenstva sa 3:2, a u centru pažnje ove utakmice našao se Cristiano Ronaldo koji je uspio da postigne pogodak.

Ronaldo je u 65. minuti iz penala zabio gol za 1:0 i tako je postao prvi igrač u historiji koji je zabijao golove na pet različitih Mundijala.

Međutim, mnogi smatraju da su sudije napravile grešku što su svirale penal, a selektor Gane Otto Addo čak ih je optužio da su to uradili samo kako bi Ronaldo uspio da postavi novi rekord.

Jedan od najboljih igrača svih vremena je na terenu proveo 88 minuta, a pored gola u centru pažnje našao se i jedan veoma zanimljiv trenutak sa utakmice kada su kamere "uhvatile" Ronalda u čudnoj situaciji.

Naime, na društvenim mrežama hit je video na kojem se vidi kako je Ronaldo u toku sinoćnje utakmice izvadio nešto iz šorca i pojeo, a sigurno nije očekivao da će ga kamere snimati baš u tom trenutku.

Oglasi

No, ubrzo nakon toga u portugalskim medijima su odlučili da objasne šta se zapravo desilo, odnosno šta je to Ronaldo pojeo tokom sinoćnje utakmice.

[twitter]https://twitter.com/TrollFootball/status/1596069727037976576[/twitter]

Mediji u Portugalu tvrde da je Ronaldo imao u šorcu energetsku čokoladicu koju je čuvao za drugo poluvrijeme, te ju je pojeo nakon što je osjetio da lagano gubi snagu.

Mnogi su poručili da nije baš najjasnije zašto je Ronaldo to krio u šorcu, te što nije jednostavno od ljekarskog tima u toku utakmice zatražio energetsku čokoladicu kada mu je ona već bila potrebna.

Ipak, smatra se da Ronaldo nije htio da se zna da mu je to potrebno kako bi izdržao do kraja meča i da je pokušao da se sakrije, ali to mu nije uspjelo jer su ga kamere snimale baš u tom trenutku.

U prvi mah nije bilo baš jasno šta se dešava i mnogi su bili zgroženi tim potezom Ronalda jer smatraju da nije baš higijenski to što je on uradio.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Volcanobet kladionica svakodnevno donosi bogatu ponudu za Svjetsko prvenstvo, a današnju možete pogledati OVDJE.

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Top Komentari

user1647539682
Ne smijete ljidi pit coca colu ali zato slobodno jedite cokoladice iz gaca...
4 6
Arnel925
Pojeo Gorgininu cokoladicu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi