Balkanska svakodnevnica: Trener psovao majku sudijama, jedva su ga izveli s terena

U Srbiji ništa novo

Balkanska svakodnevnica: Trener psovao majku sudijama, jedva su ga izveli s terena

E. Škorić

Na utakmici Prve lige Srbije između Trayala i Dinama iz Vranja, koja je završena rezultatom 0:0, viđena je bizarna i nimalo prijatna situacija.

Poznati trener Dragan Antić je u jednom trenutku počeo da vrijeđa sudije raznim psovkama, nakon čega je isključen s terena.

"Šta glumiš ti? Je*em li ti mamu", vikao je Antić, nakon čega je počeo da psuje i četvrtog sudiju na meču, Jelenu Cvetković.

Antić nije želio da napusti teren, ali igrači su ga na kraju i uz pomnoć redara prisilno poslali na tribine. Sve što se dešavalo možete pogledati na video snimku na 6:10.

Top Komentari

DeteVi
U svakoj normalnoj drzavi ovo je otkaz, zestoka kazna i ne bi nikada vise vidio terena, ni kao redar.
5 0
DadiG
Miš nije ništa uradio dok dvojica nisu stala da ih lafo razadjaju
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi