)
Ferguson: Nećemo kupovati u januaru
Alex Ferguson odlučan

Štednja na Old Traffordu

Ferguson: Nećemo kupovati u januaru

Po svemu sudeći Manchester United neće kupovati nove igrače u januarskom prelaznom roku.

Širok spisak povrijeđenih fudbalera, posebno u zadnjoj liniji bio je razlog da britanski mediji krenu sa špekulacijama o navodnim pojačanjima.

Tako se sve češće, u nedostatku Ferdinanda, Vidića, Browna, Evansa, O'Shea i Nevilla, spominje mogućnost dolaska iskusnog Sol Campbella u redove Crvenih đavola. Navodno će i Real, na preporuku Ronalda, uputiti Unitedu ponudu za mladog Evansa. Ipak, iskusni lisac na klupi Manchestera, Sir Alex Ferguson, demantuje mogućnost kupovine u januaru.

''Nadamo se da će Wes Brown biti spreman za sedam do deset dana, Ferdinand i Neville se dobro oporavljaju dok je Rafael Da Silva počeo trenirati. Stvari i ne stoje tako loše tako da ne tražimo nove igrače'', rekao je Ferguson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti