Grčka - BiH: Meridianbet dominira kvotama i bonusima

Grčka - BiH: Meridianbet dominira kvotama i bonusima

E. Čaušević

Bosna i Hercegovina uspjela je u najvažnijem: da pobijedi Finsku i ostane u trci za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Ipak, sada je na redu novi ispit koji se zove - Grčka.

Meridianbet, pored top ponude za meč, samo danas, 15. oktobra, pruža priliku da iskoristite i posebnu promociju, zahvaljujući kojoj možete da dobijete 10% bonusa na svaku uplatu depozita Maestro i Mastercard karticama. Sve što treba da uradite je da uplatite depozit karticom, ispoštujete pravila promocije i bonus je vaš.

Pali su momci sa dalekog sjevera na Bilinom polju, bilo je 4:1, ali to se zaboravlja i okreće se utakmici protiv Grka, protiv kojih je pobjeda takođe imperativ.

Situacija na tabeli je sljedeća: Italija ima maksimalan 21 bod iz sedam utakmica, Finska i Jermenija po 12, a BiH je odmah iza sa 10. Grci imaju pet i teoretske šanse za drugu poziciju, ali u lošoj su poziciji. Upravo to bi Zmajevi mogli da iskoriste, a prema Meridian kladionici favoriti su u večerašnjem susretu u Atini - kvota na pobjedu BiH je 2.40.

Ako mislite da će sve biti riješeno već u prvom poluvremenu, koje BiH u ovim kvalifikacijama igra sjajno, možete probati igru da daje dva i više gola u tom dijelu igre – Meridian vam daje sjajnu kvotu 8.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Da li će vođa Miralem Pjanić novom majstorijom biti kreator trijumfa? Ako vjerujete da će vezista Juventusa barem jednom zatresti mrežu Grka, čeka vas kvota 4. Za dva i više tu je magična kvota 24. Možda će golmana domaćina savladati Amer Gojak? Kvote su iste kao i na Pjanića.

Bilo kako bilo, BiH mora da pobijedi u Atini, a ko će biti heroj – to je manje bitno. A vi, ako „osjećate“, posjetite sajt meridianbet.ba i sastavite svoj tiket.