Kicker: Costa je novi igrač Juventusa

Douglas Cousta u Juventusu

Kicker: Costa je novi igrač Juventusa

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Douglas Costa definitivno prelazi u Juventus, javlja njemački Kicker.

Pregovarali su Bayern i Juventus posljednjih sedmica i Bavarci su se nećkali, ali su ipak pristali da prodaju krilnog nogometaša Juventusu za 40 miliona eura, što je danas potvdio ugledni Kicker.

Costa je bio sjajan u Bayernu, ali dolaskom Carla Ancelottija pao je u drugi plan i nije dobio puno šansi za igru, pa je bilo za očekivati da dođe do tranfera i sada se u Juventusu nadaju da će Costa u potpunosti pokazati sav svoj potencijal i opravdati uloženi novac.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juve je već doveo napadača Sampdorije Patrika Schicka za 25 miliona eura, a stiže i Keita Balde iz Lazija, dok se očekuje da dođe i Bernardeschi, ali navijače i Allegrija brine činjenica da se raspada zadnja linija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti