Manchester United je na TikToku izazvao pravu komediju posvetom kontroverznom golu
Dosta prašine podigao je pogodak Manchester Uniteda protiv Manchester Cityja (Foto: Screenshot)

Nevjerovatni su

Manchester United je na TikToku izazvao pravu komediju posvetom kontroverznom golu

Midhat Šljivak

Manchester United je u velikom derbiju pobijedio gradskog rivala Manchester City s 2:1, a dosta pažnje izazvao je izjednačujući gol Bruna Fernandesa za koji mnogi smatraju da ne bi trebao biti priznat zbog ofsajda Marcusa Rashforda koji je išao prema lopti prije nego što je Bruno došao do nje i postigao pogodak.

Manchester United je za mnoge na kontroverzan način izjednačio protiv Cityja u gradskom derbiju. Igrači i navijači Cityja tvrde da je pogodak neregularan, a ljut je bio i menadžer Pep Guardiola.

"Rashford je bio u ofsajdu, ometao je našeg golmana i defanzivce", poručio je Guardiola i dodao je:

"Znamo gdje smo igrali (Old Trafford). Za sudije to nije nimalo lako. Baš me briga za Premier ligu. Ako je ne možemo osvojiti nema veze, osvojilo smo je mnogo puta. Nije nikakav problem", rekao je Guardiola.

Svi napadi iz redova gradskog rivala i mnogih drugih stručnjaka za Manchester United su smiješni, a to su večeras i pokazali objavom na TikToku.

Oni su objavili snimak sporne situacije dok Rashford trči za loptom i uz sve su dodali poznatu pjesmu 'Can't touch this'.

Oglasi

Na ovaj način su jasno pokazali da ih je baš briga za sve što se piše i priča, a to su jasno rekli i u izjavama nakon utakmice.

[twitter]https://twitter.com/UtdFaithfuls/status/1614947423369187328[/twitter]

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag tvrdi da nikakvog ometanja nije bilo i da je sve čisto.

"Ako znate pravila on nije ometao protivnika. Čist gol", poručio je menadžer Crvenih đavola nakon utakmice.

Ovaj poraz teško je pao igračima Cityja koji su sada osam bodova iza vodećeg Arsenala, a United i Newcastle su samo bod iza njih.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Najjače evropske lige nastavlju se i narednih dana, a kompletnu ponudu pronađite na sajtu Volcanobet kladionice!

Zapratite Volcanobet kladionicu na Facebook i Instagram profilu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Kakve su ovo gluparije? Jel se ovo studira negdje
1 2
MaDaj
Small club mentality :)
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti