Meridian korak ispred svih: Najveći broj igara za utakmicu Manchester City - Real Madrid

Meridian korak ispred svih: Najveći broj igara za utakmicu Manchester City - Real Madrid

Sponzorski tekst

Poslije spektakla u Engleskoj gdje je viđeno čak sedam golova na meču Manchester Citya i Real Madrida, na programu je večeras revanš u Španiji, a kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu igara i najveće kvote na planeti za ovaj epski okršaj.

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

REAL MADRID – MANCHESTER CITY – 1 (3.15) X (3.75) 2 (2.20)

Prije par dana, Real Madrid je osvojio La Ligu, a Carlo Ancelotti je postao prvi trener u istoriji fudbala koji je uspio da osvoji titule u svim ligama petice. Prethodno je do pehara u domaćim šampionatima vodio Milan, Chelsea, PSG i Bayern. U prošlom mandatu u „Kraljevskom klubu“, osvojio je i dugo čekanu decimu (deseto osvajanje Lige šampiona) što je za njega bila treća osvojena Liga šampiona u karijeri.

Real je ove sezone u Evropi već izbacio PSG i Chelsea i sigurno da će učiniti sve što može da eliminiše i Manchester City. Iako su bili dosta inferiorniji u 90 minuta na „Etihadu“, svejedno su izvukli minimalan poraz (4:3) što je više nego aktivan rezultat pred revanš u Madridu. S druge strane, Pep Guardiola juri svoj prvi evropski trofej sa „Građanima“. Prošle sezone su poraženi u finalu i sada se nadaju da će ponovo doći u situaciju da igraju utakmicu za „ušati trofej“.

Kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu posebnih igara za ovaj meč, a samo neke od njih su:

Produžetak na meču – kvota 5.40
Penali će odlučiti putnika u finale – kvota 8.80
Ishod nakon 10 odigranih minuta – 1 (8.60) X (1.25) 2 (7.00)
Broj žutih kartona Real Madrida – 0-1 (3.25), 2 (3.20), 3 (3.75), 4+ (3.80)
Broj kornera Real Madrida – 0-2 (3.30), 3-4 (2.60), 5-6 (3.65), 7+ (5.20)
Broj žutih kartona Manchester Citya – 0-1 (3.20), 2 (3.20), 3 (3.80), 4+ (3.85)
Broj kornera Manchester Citya – 0-2 (7.00), 3-4 (3.35), 5-6 (3.10), 7+ (2.60)

Meridian ima najveći broj različitih igara za ovaj meč, a kompletnu ponudu možete pronaći na meridianbet.ba.

Ukoliko vjerujete da Real Madrid može „srušiti“ i Manchester City, kvota na prolaz „Kraljevskog kluba“ u finale je impresivnih 4.00!

Bonusi u Meridianu idu i do 200%! Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.

*kvote su podložne promjenama, ali samo kladionica Meridian u svakom trenutku nudi najveće kvote na planeti

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.