Mozzart daje najveće kvotu na svijetu: Milan 1,92, WBA 2,20

Mozzart promo kvote

Mozzart daje najveće kvotu na svijetu: Milan 1,92, WBA 2,20

Sponzorski tekst

Petak je zagrijavanje za buran vikend i mnoge fudbalske utakmice širom planete. Kao i obično, Mozzart kladionice su pripremile dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

One su kec protiv Milana, koji dočekuje Torino u Seriji A, kao i dvojka za slavlje WBA protiv Birminghama u komšijskom derbiju u okviru Championshipa.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

MILAN - TORINO (PETAK, 20.45), KEC 1.92

Ovakva kriza Milana se ne pamti, a aktuelni šampion Italije imao je sezonu za zaborav. Od početka 2023. godine, Rossoneri su odigrali osam utakmica, a dobili su samo prvu, Salernitanu. Sada su u nizu od četiri uzastopna poraza, okončan gradskim derbijem od Intera (1:0) prošlog vikenda.

Međutim, svakoj seriji mora kad-tad doći kraj, pa sunce mora izaći za izabranike Stefana Piolija. Utakmica sa Torinom je idealan trenutak za to, jer je direktan konkurent u borbi za Evropu. Milan je šesti, Torino sedmi. Samo što su Bikovi u posljednje vrijeme bili jako nezgodni gosti. Izjednačili su pet mečeva u svim takmičenjima bez poraza, sve do meča u Firenci u Kupu Italije i neuspjeha protiv Fiorentine (2:1).

BIRMINGHAM - WEST BROMWICH ALBION (PETAK, 21.00), DVOJKA 2.20

WBA je doživio pravi preporod u posljednjih nekoliko mjeseci, otkako je Carlos Corberan zamijenio Stevea Brucea na klupi. Od ekipe u zoni ispadanja, španski stručnjak je izgradio tim koji je u ozbiljnoj konkurenciji za plasman u Premijer ligu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sa četiri pobjede u posljednjih pet kola stigao je do šestog mjesta na tabeli, odnosno pozicije koja vodi u plej-of. Danas WBA gostuje velikom rivalu iz komšiluka, Birminghamu, 18. na tabeli. Birmingham je bio u nizu od četiri uzastopna poraza, koji je završio trijumfom nad Swanseaem (4:3). U prvoj polovini sezone, prije Corberanovog dolaska na Ostrvo, Birmingham je savladao WBA rezultatom 3:2. 

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.