Kvote na AEK i Benficu su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Kvote na AEK i Benficu su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Ovog četvrtka su u prvim planovima kupovi širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu – dvojku na Benficu protiv Brage u četvrtfinalu Kupa Portugala i kec na AEK protiv Olimpijakosa u prvom meču polufinala Kupa Grčke.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica Liga petice, Evrlige, ABA lige, NBA lige. 

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

AEK – OLYMPIACOS (ČETVRTAK, 19.30), KEC 2,05

Oba tima su u odličnoj formi. Žuto-crni su vezali sedam pobjeda, dok je ekipa iz Pireja bez poraza od 3. novembra prošle godine i duela sa Nantesom u Ligi Evrope (0:2). U grčkim okvirima Olympiacos je poražen posljednji put na Karaiskakiju od PAOKa sredinom oktobra prošle godine. Za AEK neće igrati Rota, Mukudi, Fernandes i Mohamadi. U startnoj postavi naći će se nekadašnji srpski reprezentativac Mijat Gaćinović. Trener Olympiacosa Mičel ima dvojicu rovitih igrača i ključnih, Hamesa Rodrigeza i Korejca Huanga. Kolumbijac će vjerovatno početi na klupi, dok Huang ima veće šanse da počne utakmicu. Najveće pretnje po domaćina biće od Jorgosa Masurasa i Sedrika Bakambua. Tradicija je uz Olympiacos koji nije poražen na posljednjih 16 mečeva protiv gradskog rivala. Posljednji put AEK je dobio crveno-bijele 7. oktobra 2018. godine u revanšu četvrtfinala Kupa Grčke. U prvom dijelu šampionata nije bilo pogodaka u sudaru atinskh velikana na Karaiskakisu.

BRAGA – BENFICA (ČETVRTAK, 21.30), DVOJKA 2,15

Benfica ove sezone gazi u Portugalu, lider je Primeire i mogao bi da skine s trona Porta. Braga je posljednjih godina najveća prijetnja po veliku trojku u ovoj državi na Iberijskom poluostrvu. Lisabonski Orlovi su slavili na posljednja četiri meča i to bez primljenog pogotka, dok se tim sa Munisipala oporavio poslije debakla protiv Sportinga (0:5) početkom mjeseca. Prije četiri dana je Braga pobedila Famalicao sa 4:1. Braga je neugodan rival velikanu iz prestonice. Slavila je na tri od četiri posljednja duela. U prvom dijelu Primeire Orlovi su razbijeni na Kamenolomu (0:3). U četvrtini Kupa Portugalije igra se samo jedan meč.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.