Najbrutalniji policajac na svijetu: Navijač ležao bespomoćan, a on ga tukao do iznemoglosti

Jezive scene iz Alžira

Najbrutalniji policajac na svijetu: Navijač ležao bespomoćan, a on ga tukao do iznemoglosti

Otkad organizovano navijanje postoji, nisu rijetke situacije da na utakmicama izbije sukob među navijačima i pripadnicima policije ili osiguranja.

Međutim, ono što se desilo u Alžiru na utakmici Algera i Bel Abesa prevršilo je granice normalnog jer se na snimku jasno vidi da pripadnik policije baš prekomjerno upotrebljava silu.

Jedan navijač je ostao bespomoćno ležati, ali ga je policajac bez imalo sažaljevanja udarao pendrekom do iznemoglosti, iako je ovaj davno prestao biti bilo kakva prijetnja.

Snimak premlaćivanja navijača osvanuo je i na društvenim mrežama, ali sadrži pretjerane scene nasilja zbog čega ga možete vidjeti samo na Facebooku, i to ako prethodno odobrite sadržaj. Pogledajte ga OVDJE.

Top Komentari

avatar
A majke mu ga nemas ga sta vidjeti a policajac, zato se i qrci nema drugog izbora pu
4 3
Mr.Balboa
Uzeo neko dijete da tuce,naleti na 115kg misicne mase,budi frajer cccc,I kazu postena vlast!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi