Osvojite ulaznice za duel rukometnih Zmajeva i Njemačke

Fabrika duhana Sarajevo i SportSport.ba nagrađuju

Osvojite ulaznice za duel rukometnih Zmajeva i Njemačke

A. Beganović

U nedjelju sa početkom u 13:30 sati u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaranch - Zetra" revanš susret baraža za odlazak na SP 2013. godine u Španiji odigrat će naš rukometni nacionalni tim i Njemačka, a Fabrika duhana Sarajevo i SportSport.ba za vas su organizovali nagradnu igru.

Iako je naš nacionalni tim pretrpio težak poraz na gostovanju u StutTgartu (36:24) revanš susret svakako vrijedi pogledati. Biće to rukometni spektakl, a Fabrika duhana Sarajevo i SportSport.ba vas nagarađuju sa 10 ulaznica, odnosno pet najsretnijih učesnika u nagradnoj igri dobit će po dvije ulaznice.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da na zid naše facebook grupe tačno odgovorite na pitanje: Kako se zove selektor bh. reprezentacije?

Imena sretnih dobitnika biće objavljena sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti