75

Komentari (75)

samac
Najslabije poluvrijeme Veleza toliko gresaka za nepovjerovat noge im se odsjekle od treme,ali sreca Sarajevo to nije kaznilo drugo je Velez bio bolji ali bez neki puno prilika.I onda kako kazu sreća prati hrabre Velež se vraca na staze slave.Forzza VELEŽ.
PapaK
Hercegovini ove sezone i sampionat i kup, bravo Mostar.
Lafac
Moje neko neutralno mišljenje o utakmici: Čestitke Veležu od srca na osvojenom peharu i izlasku u evropi, Sarajevo po meni bilo puno bolje u 90' ali penali su lutrija. I kao navijač Želje iznenađen sam koliko su bolje navijali navijači Sarajeva 90'( ne natkrivena tribina) i ako je navijača Veleža bilo mnogo više i imali su zvučnu jačinu ispod krova tribine. Još jednom čestitke Veležu
Belajsuz1989
Ovakvih utakmica sa ovakvim ambijentom nam treba komsije imaju kvalitet i bolje uslove ali slaba im je posjecenost gora nego kod nas osim kad su derbiji u pitanju.
PRESEDAN
Samo smo spremni,čudo ne viđeno
bazaorao
Gdje god dodju kitari sramote državu i gl. grad. Nemaju svoje pa uništavaju tudje. Ko je sad kriv?
BH_PATRIOTA
Pitaj braću što su rušili i napadali na džamiju Ferhadiju.
bazaorao
@BH_PATRIOTA jesil ti svjestan kakve gluposti valjaš? Jesil ti svjestan da je cijela BiH navijala za Velež? Zbog čega? Zato što ste selhačine. Gdje god dodjete belaje pokušste praviti, al uvijek budete prebijeni i ćao. Čestitam Velež.
Reno3
To brate,cijela Bih za Velez,tako je uvijek prebijeni caos Sarajevo
bazaorao
@Reno3 sad će i tebe ovaj kvazi patriota nazvati troprstašem. hehehe Ako si crveni čestitam na trofeju i fantastičnom navijanju. Čestitam i na one aplauze za igrače Sarajeva kada su trebali da prime medalje. Šta ćeš nisu oni krivi što imaju kretene od navijača.
BH_PATRIOTA
@bazaorao vas dva brata troprstaša možete samo da mi se sagnete i podudlate. Ovo vi u svom četnitetu možete da sanjate da ćete doživjeti atmosferu koja je bila večeras u Zenici. Pišam vam se na trobojku obojici
bazaorao
@BH_PATRIOTA koji debil sam sebi lajka. hehehe kreten iz lavora. Hajd idi uzmi abdest klanjaj jaciju možda s tebe taj poganlug ode hajd ćao. Velež šampion. Sarajevo tuta.
BH_PATRIOTA
@bazaorao sa mene može otići samo znoj od poštenog rada, a da takva pogan kao ti ode sa ovog svijeta, ima samo jedan lijek, i to ce biti insallah. Sad idi na ostala tri profila incestu, pa odgovaraj sebi kao i do sada. Allahimanet kopile
bazaorao
@BH_PATRIOTA lajk sebi udari i idi kmeči. A ja odo na ostale profile da pišem protiv pitarskih seljačina kme kme kmeee
BH_PATRIOTA
@bazaorao tako ti je mama kmečala dok je pumpao neki smrdljivi lojavi troprstaš i rezultat pumpanja vidimo ovdje, tebe kopilane. A pitarima možeš samo da se sagneš i dobro podudlaš, pa da ti napravimo brata. Da imaš malo i inteligencije I prave krvi u familiji.
bazaorao
@BH_PATRIOTA nek si sebi opet lajko. Tvoj vokabular je pravi primjer seljačkog pitara. Svaka čast što potvrđuješ ono što pišem. Hvala ti seljak.
BH_PATRIOTA
@bazaorao pokenjam ti se u usta škrbava i dobro nagazim nogom da može što više da stane. Tim vokabularom treba pričati sa troprstaškim kopiletom. Jel ti još nešto nije jasno ravnogorac?
Trpim
Čestitke Veležu, zaslužili su. A savez je provala čista nisu sposobni proslavu organizovat kako treba. Nek je savez sramota.
Arnel925
Čestitke Veležu. Ove sezone nismo zaslužili bolje. Zaboraviti ovu sezonu. I odigrati dobru sledecu.
StarMoVe
ROĐENIIII ROĐENIIII KRAJ NERETVE ROĐENI!!! FORZZZZAAAAAAAAAAAA
salt_city
Čestitke iz Tuzle
AcMilan_rosoneriBosna
Slabo pratim našu ligu tu i tamo po neki derbi se uhvati tvrda teška utakmica ulog je bio Evropa plus ? kupa tak oda je razumljivo što je bilo po prilično čuvaj svoj go gore ako šta bude dobro i jest čestitke Veležu zaslužili su oni to s ovom ekipom i sa trenerom da osvoje sretno im u evropi Sarajevu više sreće u nekim narednim takmičenjima lijepa je bila slika sa stadiona
ubnt
user1582737595
Oba trofeja u Mostaru...svaka cast.
Fareus1921
Placite pitari, placite, niste nam ovako plakali kad ste ukrali titulu!
mido1921
Koji majmuni potukli se međusobno poslije utakmice.
Rodjeni1985
Bogdanovic Brandaooooooooo AleAleAleeeeee
TTV.KenyTB
hahahahhahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
BH_PATRIOTA
Čestitke Veležu na osvojenom Kupu BiH i puno sreće u Evropi. Pozdrav od navijača Sarajeva
denimen9
Sve čestitke i pohvale za FK Velež.
SMK.Musvdg
Čestitke za Sarajevo i Velež, i navijačima za obadvije ekipe. Sa ovakvim utakmicama svi dobivamo. Mostar u srcu Velež do groba ♥️
SMK.Musvdg
Izronio stari za one što ga vole
nekodaleko
Cestitke Velezu iz Zenice i veceras sam ponosan na navijače obe strane svaka cast.Da je barem koja utakmica vise ovako.
ubnt
Slazem se za navijace, ali brate kvaliteta nogometa nula. Pa bilo koji drugoligas liga petice bi ih napucao kao kante.
Zulfikar
Cuj drugoligas? I to je prejako za ovaj jad i cemer, mozda da se nose sa ekipama iz treceg i cetvrtog ranga.
Zax
Ovaj trener Sarajeva nelici na sportskog radnika,sta je ono brate mili.On i Dupovac ko da su raja sa neke pijace sto kestenje prodava.Cestitke za Velez
Tas14
To ti je kad ne iskoristis milion šansi u prvom poluvremenu…
celikze
Bas Sarajevo je bilo bolje.Poslije zicera stize kazna.Drago mi je sto je Velez uzeo jos sad pare od UEFE tako se to radi.Da i mi docekamo.
think
Odoše Bake i Brajlović posrani put Sarajeva.. svaka čast Rođeni !
mido1921
Karno Nikšić Bakira
juve10
Imaš najveća primanja u BiH, navijače medju prvima, dovedeš igrača, trenera kojeg želiš... Osvojiš ****inu. Gdje prestaje logika, počinje Bosna
Gs25
Bravo Velez, pozdrav iz Hercegovina
Shaba
Sami smo sebe pobjedili po ko zna koji put. Cestitam Velezu, mi trebamo puno toga poslozit i popravit za sledecu sezonu. Zadnja godina i pol je realno bila patnja osim nekih rijetkih momenata kad se imalo sta vidjet.
selver79
Vala slabo drug nepamtim gore moje Sarajevo a da sam se sta veselio i to slabo
HSKPosusje
Da se ponove cesce ovakva finala, pa bilo tko da je na suprotstavljenim stranama i konacni pobjednik.Ovo su lijepe slike za poslat u svijet.
green_dragon
Drago mi zbog Dudica......da nije dzaba kosulju obuko...bravo Rodjeni
Mingiling
Oremuš prekucao Esmeraldu u plakanju
BH_Drina
Nakon svega što su doživjeli izdigli su se kao njihov dragulj grada, izdigli su se za one koji ga vole!
user1613662710
Losija dva kluba u finalu odavno nisu bili,igre nigdje
realista1982
Čestitke Mostarcima,svaka čast Dudicu...
zlatantz
Čestitke Veležu na osvojenom KUPU BIH i plasman u Europu i veliki pozdrav za rođene iz Tuzle . Svaka čas ekipa ?
Ajax11
Umjesto 3:0 poluvrijeme , nama patnja
King_Kenny
@Ajax11 ...klub koji najvise trosi na plate igraca,a ti igraci ne mogu ni plasman u Europu da ostvare...sramota...nisu u stanju od 5 zicera jedan gol da zabiju...ovo treba lagano rastjerati...
selver79
Tako nam i treba kad ne odradis da valja bili bolji po sansama i da ih zakucamo mi ko balerine od početka sezone
King_Kenny
...ispromasivase se u prvom poluvremenu i to je bilo to...hajd sto iz igre ne znaju zicer zabiti,nego ne znaju ni iz penala...cestitke Velezu,nadam se da ce se pokazati i u Europi...
Lavillenie
Torpedo sila ste nema sta hahahahahahha
rabodimis
I te kakva.. ;)
kaskada24
Sarajevo je bolja ekipa, ali čestitke Veležu na osvojenom historijskom kupu!
VELEZ
Ahahahahah jedna utakmica ne dokazuje ko je bolji…mi smo h ovu polusezonu dokazali da smo daleko bolji od sarajeva….slaba odigrana utakmica za velez ali bolje je ipak pobjedio.
Nek_komsiji_crkne_krava
Na osnovu cega si zakljucio da je Sarajevo bolja ekipa? Realno gledano BiH klupski fudbal je u slobodnom padu i osim Zrinjskog sve ostale ekipe su po kvalitetu daleko ispod nekakvog pristojnog nivoa. Nase komsije i sa istoka i sa zapada su daleko ispred nas koliko se god neko slagao sa mojim misljenjem ili ne.
rabodimis
Ja kao navijac FK Sarajeva mislim da uopste nemamo ekipu.. Imamo nake umisljene, preplacene nazovi igrace.. Da su samo manje sebicni bili i u dva navrata dodali loptu umjesto suta, bili bi ekipa.. Ovako su nista.. Cestitke Velezu na ekipi, pobijedili su zato sto su igrali kao jedan, za razliku od nas..
selver79
Vidjet cemo se i zadnjem kolu paša
vence
Dogovoreno! Neka bude 0:5 za Sarajevo :)
omer
Samo polovicno se slazem sa tvojim misljenjem. Nasi zapadni susjedi jesu za klasu ispred nas, stavise, bili su vicesampioni svijeta prije pet godina. Ali ne slazem se nikako da su istocni susjedi bilo sta ispred nas. Na osnovu cega mislis tako? Ako je to zato sto su izborili nastup na ovogodisnjem svjetskom prvenstvu, onda cu ti reci da oni to nisu ostvarili svojom zaslugom, vec zaslugom arbitra koji je u Beogradu ponistio gol Ronaldu (cist kao suza) u zadnjem minutu meca. Ne bi Srbija bila ispred Portugala u grupi da ne bjese te fudbalske kradje i nepravde.
Nek_komsiji_crkne_krava
Ne znam da li si procitao moj komentar ili sam bio nejasan? Ja govorim o klupskom fudbalu i tu smo dno dna. Kad se neka ekipa iz BiH u novije doba plasirala u grupnu fazu nekog klupskog takmicenja? Uglavnom nam je nekakvo predkolo maximum. Naravno bez jake lige nema i ni kvalitetne reprezentacije.
B00snjakBaa
@omer Koliko si ti dečko glup.. Pa ljudi po koeficijentu liga 10 država trenutno, imaju svake godine barem 2 predstavnika u europi, tukli portugalce u sred Lisabona, pojeli ih za doručak.. Čuj Srbija nije bolja od BiH po fudbalu, smijeh.. I klupski i državno su jedno 15 godina ispred, minimum, ako ne i više, a to što si ti glup i mržnjom zadojen to je drugo..
omer
Ja govorim o reprezentativnom fudbalu, a ne klipskom, i moje licno misljenje je da Srbija trenutno nema nista bolju selekciju od nase. Na osnovu cega tvrdis da su oni 15 i vise godina ispred nas u fudbalu? Da li su ostvarili neki uspjeh na medjunarodnoj sceni kao Hrvatska? Naprotiv. Ako i oni kao i mi muku muce da izbore nastup na neku fudbalsku smotru, to znaci da su u istom rangu sa nama i da nisu nista bolji od nas. Na evropskom prvenstvu ih nema jos od 2000. godine, a na zadnjem svjetskom su ucestvovali zahvaljujuci braci Rusima koji su ih smjestili u laganu grupu u kojoj nije bilo nijednog teskog protivnika. Dakle, ja sam iznio cinjenice na osnovu kojih tvrdim da smo u istom rangu u fudbalu sa Srbijom, a ti ako i dalje mislis da su 15 i vise godina ispred nas, izvoli to potkrijepiti nekim dokazima.
B00snjakBaa
@omer Msm da je dovoljan dokaz to što ne znaš šta pričaš.. Druže reći da su Srbija i BiH u istom rangu, samo glup ili retardiran može.. Ljudi imaju igrače koji igraju u ligi petice, dok je nama vrhunac igrača Džeko sa 37 godina, pjanić sa 35 i Prevljak koji igra u tamo nekom Eupenu.. To što se nisu osvajale titule ili to što se nije doguralo daleko, ne znači da su ekipe podjednake.. Pa ni Farska ostrva se ne kvalificiraji na Euro ili na Svjetsko, je li i oni imaju podjednaku ekipu kao mi i Srbija.. Glup si kao 3....
omer
@B00snjakBaa Hajde skini tu masku laznog Bosnjaka i reci otvoreno da si Srbijanac. A u to nema sumnje jer ne bi nijednog Bosnjaka pogodilo toliko sto sam reprezentaciju Srbije svrstao u isti rang sa nasom BiH. Ne znam zasto te to toliko zaboljelo. Ako pogledas ligu nacija onda ces vidjeti da su i Srbija i BiH u diviziji B, sto je jos jedan pokazatelj da su obje reprezentacije na istom nivou. A naredne godine BiH moze biti i bolje rangirana od Srbije posto ima velike sanse da bude prva u grupi i plasira se u top A diviziju, dok ce tvoja Srbija to tesko izboriti jer su ispred njih Norvezani sa 3 boda prednosti. Dakle, pogledaj dobro ligu nacija i kako su reprezentacije svrstane po divizijama. I prestani se vise hvatati klupskog fudbala, lige petice i igraca koji igraju tamo. To nema ama bas nikakve veze sa reprezentativnim fudbalom.
azz33333
Bravo rođeni!!
Mingiling
Svani srijedo da karamo Tor"pedo
Reno3
Bravo Velez,gazi kmecavce,bravo za najboljeg sudiju u ligi,Bravo Peljto!!!
BH_PATRIOTA
Gazimo ti staru, da kmeči fasisto mali.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.