To se nije očekivalo: Navijači Barcelone u čudu kada su vidjeli kvote za sutrašnji El Clasico

Real nije baš u formi, ali...

To se nije očekivalo: Navijači Barcelone u čudu kada su vidjeli kvote za sutrašnji El Clasico

Endin Čaušević

Jedan od najvećih derbija na svijetu između Real Madrida i Barcelone igra se sutra na Santiago Bernabeuu.

Kraljevski klub će u okviru 26. kola španske La Lige ugostiti ljutog rivala Barcelonu i pokušati se vratiti na vrh tabele. Barcelona u Madrid stiže kao lider i aktuelni prvak Španije, te imaju trenutno dva boda više od svog najvećeg rivala.

Jasno je da nas sutra očekuje još jedna spektakularna utakmica ovih klubova iako ovi timovi nisu baš u najboljim formama. To se posebno odnosi na Real Madrid koji je prošlog vikeda poražen kod Levantea, a zatim ih je u srijedu na Bernabeu pobijedio Manchester City u meču osmine finala Lige prvaka.

S druge strane situacija u Barceloni je nešto bolja jer ovaj tim ima četiri vezane pobjede u domaćem prvenstvu, te su se vratili na prvo mjesto La Lige. Također, u Ligi prvaka im ide nešto bolje jer su u utorak u gostima remizirali protiv Napolija (1:1).

Zbog toga su za navijače Barcelone veliko iznenađenje kvote na kladionicama za sutrašnji okršaj. Svi su očekivali da će kvota na pobjedu Barce biti manja od one Realove iako su Kraljevi domaćini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zanimljivo da je kvota u susretu Reala i Cityja bila manja na pobjedu engleskog tima, a sada je situacija nešto drugačija. Na iznenađenje svih kvota na pobjedu Kraljeva je manja i to znatno od one na pobjedu Barcelone koja je prema svima blagi favorit sutra.

U bogatoj ponudi kladionice Meridianbet možete pogledati kvote za sutrašnji meč koji se igra od 21 sat i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE